Word partner van eduzoeker

Partner worden van eduzoeker kan op verschillende manieren. Het kan gaan om een simpele sponsordeal, of een samenwerking op lange termijn. Door een partnerschap aan te gaan bundelen we onze krachten, wat beide partijen tastbare voordelen oplevert. Samenwerken met eduzoeker zorgt voor:

  • Het versterken van uw eigen organisatie
  • Toegang tot ons kwaliteitsnetwerk
  • Het bereiken van uw doelgroep

Adverteren

Een manier om partner te worden van eduzoeker, is door te adverteren op onze website. Er zijn verschillende plekken op de website, waar u een plekje kunt reserveren voor uw advertentie. Dit kan onder andere op de volgende manieren:

  • Onder het kopje ‘Content van onze partners’/’door eduzoeker aanbevolen’ (homepage)
  • Onder het kopje ‘Bekijk onze selectie van e-learning cursussen’ (homepage)
  • Uw logo op de homepagina
  • Search ads: Search ads zijn tekstadvertenties op eduzoeker. De search ads verschijnen rechts naast de zoekresultaten op eduzoeker.

Uiteraard vinden wij het belangrijk om de kwaliteit in het oog te houden. Er zal dus een check worden gedaan om te kijken of uw organisatie een goede match is met eduzoeker als platform. Op die manier blijft de content op eduzoeker op hoog niveau. Dit niveau zoeken wij ook bij onze adverteerders.

Meer weten? Of heeft u uw eigen ideeën over een mogelijke samenwerking? Neem dan contact met ons op.

Voor investeerders

Een extra taal leren of een Data Science opleiding volgen: de afgelopen vijf jaar hebben meer dan 3,9 miljoen Nederlanders een (online) cursus of opleiding gevolgd. Ze gaven er met z’n allen miljarden euro’s aan uit, blijkt uit onderzoek van bureau Multiscope.

Potentiële jaaromzet €1,1 miljard

Zes procent van de Nederlanders wil binnen nu en een jaar een online opleiding gaan volgen. Dit komt neer op ongeveer 850.000 Nederlanders. De gemiddelde prijs per opleiding is €1.290. Dit vertegenwoordigt een potentiële marktomzet van €1,1 miljard. Van de toekomstige gebruikers heeft 41% nog niet eerder een online opleiding gevolgd. Genoeg mogelijkheden en kansen om deze potentiële doelgroep te benutten.

Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden van een limited partnership.

Aanbevolen door admin