Een goede cursus begint bij vakbekwame aanbieders

Eduzoeker is een platform dat bezoekers een overzicht biedt van cursussen op verschillende deelgebieden. Om ervoor te zorgen dat bezoekers veel keuzemogelijkheid hebben, geeft eduzoeker een selectie van verschillende aanbieders weer met een ruime variatie aan cursussen. Deze selectie bestaat uit aanbieders van hoge kwaliteit, die voldoen aan de eduzoeker-standaarden.

Hoe werkt het?

Eduzoeker is gebaseerd op slimme technologie. Door middel van machine learning technieken detecteert eduzoeker de updates die op uw eigen website worden geplaatst. Op eduzoeker zult u altijd de meest recente informatie over het cursusaanbod vinden.

Cursusinformatie handmatig updaten? Dat is verleden tijd!

Waar u bij andere platforms zelf verantwoordelijk bent voor het updaten van de informatie, is dit bij eduzoeker verleden tijd. Door middel van slimme technologie hoeft u als aanbieder nooit zelf veranderingen in cursusdata, locaties, of andere informatie aan ons door te geven. Dat is wat ons platform uniek en innovatief maakt.

One script doesn’t fit all: scripts op maat

Elke website heeft een unieke infrastructuur en vereist uniek scripts. Het indexeren van content en deze organiseren, classificeren en doorzoekbaar maken op prijs, cursuslocaties, cursusdata,…enz, is een complexe proces en vraagt om slimme programmeurs die slimme software ontwikkelen.

Sluit u aan!

Als aanbieder van cursussen kunt u uw website laten opnemen in de selectie van eduzoeker. Ons team beoordeelt ten eerste de cursussen en opleidingen van uw site op verschillende criteria. Er wordt gekeken of het cursusaanbod op uw website aansluit bij het kwaliteitsnetwerk van eduzoeker. Op die manier blijft de eduzoeker-kwaliteit gewaarborgd. Indien uw website positief is beoordeeld, ontwikkelt eduzoeker een op maat gemaakt script om uw website te indexeren. Met dit script kan de informatie van al uw cursussen worden ingelezen en worden getoond op eduzoeker.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Aanbevolen door admin