Vernieuwing als noodzaak

Eduzoeker is hét platform dat vraag en aanbod op het gebied van leren bij elkaar brengt. Eduzoeker is er voor organisaties en individuen die willen inzetten op sterke competenties. Om ervoor te zorgen dat bezoekers een ruime keuze hebben, laat eduzoeker een selectie van verschillende cursusaanbieders zien met een ruime variatie. De selectie van de aanbieders geschiedt op basis van een aantal kwaliteitscriteria.

Educatieve inhoud en didactische strategieën

De adviseurs van eduzoeker hebben hun sporen ruimschoots verdiend als opleiders en trainers van hoogwaardige cursussen en opleidingen. Zij hebben diverse wetenschappelijke artikelen gepubliceerd in boeken en tijdschriften en beschikken over bewezen didactische (onderwijskundige) vaardigheden. Zij zijn in staat om de aangeboden cursussen en opleidingen op hun kwaliteit te beoordelen.

Up-to-date cursusaanbod dankzij slimme technologie

Eduzoeker is gebaseerd op slimme technologie. Door middel van machine learning technieken detecteert eduzoeker updates in de cursusinformatie, waardoor aanbieders de informatie nooit handmatig hoeven te updaten. Dit zorgt ervoor dat op eduzoeker altijd de meest recente informatie over het cursusaanbod te vinden is. Dat is wat eduzoeker uniek en innovatief maakt.

Aanbevolen door admin